Opnieuw oefenvoetbal: SC Cambuur op bezoek

Opnieuw oefenvoetbal: SC Cambuur op bezoek

Voor de tweede keer in vier dagen tijd binden de spelers van FC Utrecht de kicksen onder voor het spelen van een vriendschappelijke wedstrijd. Morgen (dinsdag) neemt de ploeg van trainer/coach Erik ten Hag het op tegen SC Cambuur. Op Sportcomplex Zoudenbalch wordt om 13.00 uur afgetrapt. De entree is gratis.

 
Goed voetbal, veel goals. FC Utrecht maakte zaterdagmiddag indruk op Sportcomplex Zoudenbalch, waar het Jupiler League-periodetitelwinnaar FC Volendam met 5-1 over de knie legde. Mede dankzij twee goals van Sébastien Haller en doelpunten van Andreas Ludwig, Yassin Ayoub en Ruud Boymans leverde de eerste wedstrijd die de Utrechters speelden in 2016 een even dikke als verdiende overwinning op.

SC Cambuur op bezoek
Zondagmiddag gaat de bal voor FC Utrecht weer rollen in competitieverband – die dag wacht FC Groningen-uit – maar eerst is er nog een oefengalop. Daarin is SC Cambuur de tegenstander. Een team dat de afgelopen week in Portugal verbleef en zich met verdediger Darryl Lachman versterkte, terwijl het Sebastian Steblecki de overstap zag maken naar het Poolse Górnik Zabre.

Laatste editie: 3-3
Op zaterdag 26 september stonden FC Utrecht en SC Cambuur voor het laatst tegenover elkaar; toen in Stadion Galgenwaard. Een spectaculair duel, dat in 3-3 eindigde. FC Utrecht maakte die dag een 1-3 achterstand goed, maar kreeg in een zinderende slotfase nog kansen op de winnende treffer.

Gratis entree, live verslag via Twitter
De oefenwedstrijd FC Utrecht - SC Cambuur begint morgen (dinsdag) op Sportcomplex Zoudenbalch om 13.00 uur en de entree is gratis. Wie de wedstrijd niet bezoekt, maar toch op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen, kan terecht op Twitter. Via @fcutrechtmatch doet FC Utrecht live verslag van het treffen met de Friezen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht