Opnieuw de kans om vrienden mee te nemen naar de FC!

Opnieuw de kans om vrienden mee te nemen naar de FC!

Seizoenkaarthouders krijgen wederom extraatjes, ook in 2017 

In navolging van de succesvolle "Vrienden"-actie van 25 september tegen Sparta Rotterdam, geeft FC Utrecht seizoenkaarthouders opnieuw een mooi geschenk. Iedereen met een seizoenkaart mag op 18 februari iemand met 50% korting meenemen naar Stadion Galgenwaard. FC Utrecht speelt die avond om 20:45 uur tegen PEC Zwolle.
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De voorverkoop van de nieuwe vriendenactie begint op 21 januari.

Tijdens de eerste vriendenactie maakten zo"n 3000 vrienden van seizoenkaarthouders kennis met de huidige selectie in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht won die wedstrijd, mede dankzij de meer dan 19.000 aanwezige toeschouwers, met 2-0.

FC Utrecht heeft sinds nieuwjaar meer seizoenkaarthouders dan het gehele vorige seizoen bij elkaar. Inmiddels hebben meer dan 500 supporters zich verzekerd van een halve seizoenkaart. FC Utrecht heeft nog een kleine honderd seizoenkaarthouders nodig om voor het eerst sinds seizoen 2014-2015 weer boven de 11.000 seizoenkaarthouders uit te komen. De tweede seizoenshelft begint in de eigen thuisbasis in stijl: FC Utrecht opent thuis op 22 januari tegen Ajax.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht