Noordtribune FC Utrecht - Feyenoord uitverkocht

Veel belangstelling voor tickets voor Eredivisiekraker FC Utrecht - Feyenoord.

Met nog elf dagen te gaan tot de aftrap van FC Utrecht - Feyenoord, is voor die wedstrijd de Noordtribune inmiddels volledig uitverkocht. Vanmiddag (woensdag) gingen de laatste tickets voor die tribune over de toonbank. Voor de Zuidtribune, Bunnikside en Cityside zijn voor de partij tegen Feyenoord, die op zondag 31 maart om 14.30 uur begint in Stadion Galgenwaard, nog kaarten verkrijgbaar.


022

Koop nu je kaarten voor FC Utrecht - Feyenoord!

Tickets voor het duel met de Kuipclub zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Seizoenkaarthouders van FC Utrecht kunnen maximaal 3 tickets kopen voor de wedstrijd van zondag 31 maart, Clubkaarthouders kunnen 1 kaart aanschaffen.

De kaartverkoop voor het treffen met Feyenoord, dat op 31 maart om 14.30 uur begint in Stadion Galgenwaard, loopt zolang de voorraad strekt en tot en met uiterlijk zaterdag 30 maart, 23.59 uur. Op de wedstrijddag blijven de stadionkassa’s dan ook dicht.

De FC Utrecht Fanshop is gevestigd naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bron: FC Utrecht 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht