Nieuw contract voor herstellende Hardeveld

Nieuw contract voor herstellende Hardeveld

Het aflopende contract van Jeff Hardeveld is verlengd. De 21-jarige verdediger heeft een nieuwe verbintenis ondertekend bij FC Utrecht, die hem tot medio 2017 aan de club verbindt. In het contract is bovendien een optie tot verlenging van de samenwerking met één seizoen opgenomen.




Hardeveld sloot in de zomer van 2014 aan bij FC Utrecht. Met zijn goede prestaties in de beloftenploeg verdiende de Delftenaar een kans bij én plek in de eerste selectie van de Domstedelingen. In zijn eerste jaargang in Utrechtse dienst kwam het jeugdproduct van Feyenoord tot vijftien Eredivisieoptredens in het eerste elftal.

Een knieblessure weerhield Hardeveld er de afgelopen periode van wedstrijden te spelen. Na één helft te hebben gevoetbald in het vlaggenschip, in het KNVB Bekerduel met VVSB, bleek een nieuwe operatie aan de knie noodzakelijk.

Die ingreep is inmiddels achter de rug en goed verlopen. Voor FC Utrecht aanleiding de linksbenige achterhoedespeler een nieuwe verbintenis aan te bieden. “Wij hebben vertrouwen in de kwaliteiten en capaciteiten van Jeff”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag. “Hij heeft veel tegenspoed gekend, maar is altijd keihard blijven werken en gaf, eenmaal fit, direct blijk van over veel potentieel te beschikken. Jeff werkt nu wederom vol overgave aan zijn herstel en wij denken dat hij iets kan toevoegen aan FC Utrecht zodra zijn knie is hersteld. Die overtuiging zetten wij kracht bij door Jeff nu voor één seizoen met een optie op een tweede jaargang aan ons te binden.” 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht