"Misschien gaat Ruiter deze winter al vertrekken. Ik hou daar rekening mee" Read more at http://www.

"Misschien gaat Ruiter deze winter al vertrekken. Ik hou daar rekening mee" Read more at http://www.

Zolang Robbin Ruiter nog onder contract staat bij FC Utrecht, weet reservedoelman David Jensen dat een basisplaats voor hem niet reëel is. De Deense goalie hoopt echter dat die situatie spoedig verandert. 
"Misschien gaat Robbin deze winter al vertrekken. Ik hou daar rekening mee", tekent het Algemeen Dagblad donderdag op uit de mond van Jensen. "Maar of hij nou in de zomer of in de winter vertrekt, ik moet er staan op het moment dat het zover is. Zoiets kan snel gaan. Op dat moment is alles gericht."

"Het is mijn motivatie om keihard te werken. Bij de club train ik hard, thuis pak ik mijn rust. Maar er zijn ook daar momenten zat dat je even je rug- of buikspieren kunt trainen, of een rondje kunt hardlopen langs het meer", vervolgt de sluitpost, die vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. 

"Ik voel me niet minder. Ik leer hier elke dag, de trainingen zijn intensiever dan in Denemarken. Stefan Postma (keeperstrainer van Utrecht, red.) dwingt ons elke dag tot het gaatje te gaan. Lekker, want juist daarom ben ik als zesjarig jochie al keeper geworden. Ik was groot en sterk, voorkwam veel goals. Dus zette de coach me vast op doel. Ik ben er nooit meer weggeweest." Utrecht nam Jensen in juli over van FC Nordsjælland. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht