Meer dan 500 seizoenkaarten nu al verlengd

Meer dan 500 seizoenkaarten nu al verlengd

Twee dagen na de start van de verlengingsperiode is de eerste mijlpaal bereikt.

Al dik 500 FC Utrecht-supporters verlengden de afgelopen twee dagen hun seizoenkaart. Ook komend seizoen zijn zij dus weer van de partij!
Tot en met vrijdag 31 mei hebben seizoenkaarthouders van FC Utrecht de kans hun eigen mooiste plekkie op aard ook voor de nieuwe jaargang weer veilig te stellen. Dat dat kan tegen het huidige tarief – mits met iDeal wordt betaald – kan rekenen op veel lovende woorden.

De Gouden Seizoenkaart lijkt, na al een flinke stijging in de zomer van 2016, steeds meer aan populariteit te winnen. Dat valt uitstekend te verklaren. Want ga maar na: wie een Gouden Seizoenkaart heeft, krijgt daarmee in het seizoen 2017/2018 gratis toegang bij alle Eredivisiewedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard, gratis toegang bij alle bekerwedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard, gratis toegang bij alle play-off wedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard, gratis toegang bij alle Europese thuiswedstrijden van FC Utrecht, gratis toegang bij alle thuiswedstrijden van Jupiler League-team Jong FC Utrecht, voorrang bij kaartverkoop voor uitwedstrijden en 20 % korting in de Fanshop.

‘Een moddervette deal’, Twitterde supporter Stefan Koopmanschap enthousiast. En zo denken er kennelijk velen over, want van de mogelijkheid een ‘gewone’ seizoenkaart niet alleen te verlengen, maar ook te upgraden naar een Gouden Seizoenkaart, wordt grif gebruik gemaakt. 

Je kunt je seizoenkaart VERLENGEN en HIER een handleiding vinden over hoe dat in z"n werk gaat. Veelgestelde vragen over de verlengingsperiode én de antwoorden daarop staan HIER.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht