Matchday: Vier manieren om ADO Den Haag - FC Utrecht te volgen

Matchday: Vier manieren om ADO Den Haag - FC Utrecht te volgen

Het is zondag, het is matchday! Niet in het uitvak? Nestel je voor de tv, luister naar de radio en slinger je social media aan!


Ook voor de thuisblijvers zijn er vanmiddag (zondag) tal van mogelijkheden om de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht rechtstreeks te volgen. FCUtrecht.nl zet ze op een rijtje.
Live verslag via @fcutrechtmatch
FC Utrecht’s mediateam reist net als de voetbalploeg af naar Den Haag. Er wordt live verslag uitgebracht via Twitter: @fcutrechtmatch. Volg het en praat mee over de wedstrijd; de hashtags #adoutr en #fcutrecht zijn daar perfect voor!

Unieke foto’s en beelden via Snapchat
Een uniek kijkje achter de Haagse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit het Kyocera Stadion, via Snapchat. Volg de club op Snapchat, voeg toe: fc_utrecht.

Radioverslag
Natuurlijk nemen ook de vaste clubwatchers van RTV Utrecht plaats op de perstribune in de Residentie. Hun verslag kun je horen in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Het volgen van de wedstrijd extra spannend maken voor jezelf? Ook dat kan! Vul jouw voorspelling in op Facebook en maak kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - Heracles Almelo!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit het Kyocera Stadion ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht begint vanmiddag (zondag) om 12.30 uur. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht