‘Waarom zou ik in godsnaam mijn club verkopen?

‘Waarom zou ik in godsnaam mijn club verkopen?

Frans van Seumeren is geenszins van plan FC Utrecht van de hand te doen. De eigenaar van de Eredivisionist zegt in de documentaire Einde Speeltijd dat hij al meerdere keren is benaderd om de club te verkopen, maar Van Seumeren geeft aan dat hij geen enkele intentie heeft afstand te doen van de Domstedelingen.
"Waarom zou ik in godsnaam mijn club willen verkopen? Ik ga er met mijn gezin heen, met mijn kleinkinderen. Ik zie mijn vrienden er. Dat is toch prima? Ik wil niet zeggen dat het rottig is als je geld hebt, maar het is niet levensbepalend. Zeker voor mij niet", aldus Van Seumeren, die eerder aangaf dat Utrecht momenteel de beste selectie heeft sinds hij eigenaar is.

"Ik ben 67 jaar, ik heb nog vijftien jaar te leven. Laat mij nou lekker vijftien jaar genieten van FC Utrecht." Als Van Seumeren wordt gevraagd hoeveel investeringsgeld hij is kwijtgeraakt aan Utrecht, reageert de eigenaar nuchter: "Wat is verliezen? Jullie weten allemaal dat ik er meer dan veertig miljoen in heb zitten op dit moment. Maar ja, wat is een club waard? Dan kom je daar weer uit…"

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht