‘Lazio ziet in Haller mogelijke versterking"

‘Lazio ziet in Haller mogelijke versterking"

Lazio haalde Ciro Immobile afgelopen zomer binnen als vervanger van Miroslav Klose, maar de Romeinen kunnen nog wel wat extra aanvallende opties gebruiken. Alberto Paloschi van Atalanta leek in eerste instantie in januari het belangrijkste doelwit van i Biancocelesti te worden, maar nu is er naar verluidt ook een spits die actief is in de Eredivisie in beeld verschenen.
Corriere dello Sport meldt namelijk dat Sébastien Haller een van de kandidaten is om naar het Stadio Olimpico te komen. De aanvaller van FC Utrecht werd afgelopen zomer al meerdere malen in verband gebracht met een transfer, waarbij onder andere Everton, Newcastle United en Napoli werden genoemd als mogelijke bestemmingen. De 22-jarige Fransman staat nog tot 2019 onder contract in de Domstad.

Paloschi en Haller waren niet de enige namen die rondgingen in Rome, maar lijken nu wel de twee te zijn die over blijven. Stade Rennes-aanvaller Paul-Georges Ntep heeft te maken met blessures, terwijl Manolo Gabbiadini door de blessure van Arek Milik niet mag vertrekken bij Napoli.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht