Levensgroot mysterieus cadeau op Westplein Stadion Galgenwaard

Zaterdag onthulling bij FC Utrecht voor play-off-wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Op het Westplein van Stadion Galgenwaard staat sinds dinsdagavond 8 mei een levensgroot mysterieus cadeau te wachten op zijn ontvanger. FC Utrecht-hoofdsponsor Zorg van de Zaak verrast met het cadeau de sfeergroep van de supporters van de Domstedelingen. De hoofdsponsor schenkt dit cadeau daags nadat het samen met FC Utrecht besloot het bekritiseerde thuisshirt van volgend seizoen aan te passen.

Op zaterdag 12 mei wordt de inhoud van het cadeau bekendgemaakt. Dan wordt het cadeau op spectaculaire wijze uitgepakt onder toeziend oog van FC Utrecht's grootaandeelhouder Frans van Seumeren, Zorg van de Zaak-directielid Peter van Maris en DJ Barry Paf. De onthulling van het cadeau vindt plaats om 19.00 uur.

Met de hashtag #WatKrijgtFCUtrechtcadeau kunnen de supporters een gok doen op de inhoud van de verpakking. Zaterdag krijgen alle supporters die bij de onthulling aanwezig zijn ook een verrassing om zich klaar te stomen voor de wedstrijd. Rond de onthulling wordt een gezellig programma opgetuigd.

Bron: FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht