Letschert en Utrecht praten pas na finale verder

Letschert en Utrecht praten pas na finale verder

FC Utrecht en Timo Letschert praten pas na de bekerfinale tegen Feyenoord op 24 april verder over contractverlenging van de 22-jarige verdediger. Zijn huidige verbintenis loopt nog door tot medio 2018.
Letschert veegde het eerste bod van Utrecht van tafel en kwam vervolgens met een tegenvoorstel. Daarop heeft de directie nog niet gereageerd. "De bal ligt bij FC Utrecht", aldus de verdediger in gesprek met Voetbal International.

Algemeen directeur Wilco van Schaik legt uit waarom het onderhoud is opgeschoven. "Tot aan de bekerfinale gaan we alles op het voetbal zetten. Daarna gaan we weer eens wat afspraken maken."

Letschert, die ook door Engelse en Duitse clubs gevolgd wordt, kwam dit seizoen tot 28 Eredivisie-wedstrijden. Daarin maakte de oud-verdediger van onder meer Roda JC Kerkrade en FC Groningen indruk op bondscoach Danny Blind.

Hoewel een schouderblessure aanvankelijk roet in het eten leek te gooien, werd de snel herstelde verdediger toch opgenomen in de selectie van Oranje voor de oefeninterlands tegen Frankrijk (vrijdag 2-3) en Engeland (dinsdagavond). Tegen de Fransen kwam Letschert, die in de aanloop naar dat duel een lichte scheenbeenblessure opliep, zijn debuut nog niet. Op Wembley zou dat vanavond nog wel kunnen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht