Kaartverkoopinformatie bekerfinale volgt spoedig

Kaartverkoopinformatie bekerfinale volgt spoedig

Wauw! Gisteravond heeft de ploeg van trainer/coach Erik ten Hag in een kolkend Stadion Galgenwaard van VVSB gewonnen en dat betekent dat FC Utrecht in de finale staat van de KNVB Beker op zondag 24 april!
Vanavond, als Feyenoord tegen AZ speelt, wordt duidelijk wie die dag in De Kuip de tegenstander wordt.

De finale van de KNVB Beker; dat is een pot waar u bij wilt zijn! Dat begrijpen we maar al te goed. Dáár wilt u een kaartje voor kopen! Wat dat betreft vragen we u wel om een beetje geduld. We hebben namelijk nog wel even nodig om de kaartverkoop voor de finalepartij voor te bereiden.

Graag willen wij u via deze weg laten weten dat het niet mogelijk is om op eigen initiatief arrangementen te organiseren naar de KNVB Bekerfinale. FC Utrecht is de enige partij waarbij u zakelijke arrangementen kunt afnemen. Wij verkopen de toegangskaarten alleen in combinatie met arrangementen. Er zijn derhalve geen losse zakelijke kaarten verkrijgbaar.

Op onze website, maar ook op LinkedIn en Twitter, publiceren we één dezer dagen meer informatie over de arrangementverkoop voor de bekerfinale. Via deze kanalen informeren wij u over de mogelijke arrangementen, het maximum aantal af te nemen kaarten, de bijbehorende prijzen en de manier waarop u in het bezit kunt komen van de arrangementen voor de KNVB Bekerfinale.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht