Kaartverkoop uitwedstrijd Go Ahead Eagles van start

Kaartverkoop uitwedstrijd Go Ahead Eagles van start

FC Utrecht hoopt op massale steun supporters in Deventer

De eerste uitwedstrijd van het nieuwe jaar? Die was binnen 12 dagen uitverkocht. Maar degenen die naast een kaart hebben gegrepen, niet getreurd.  Op 28 januari hoopt FC Utrecht op even zo grote steun als het in de Adelaarshorst aantreedt tegen Go Ahead Eagles (aftrap 18.30 uur). Kaarten zijn vanaf nu in de verkoop. Voor deze wedstrijd geldt een auto- en buscombi. Voor de autokaarten is een parkeerkaart nodig. Er zijn maximaal 25 parkeerkaarten beschikbaar voor de 75 aanwezige autokaarten.
De tickets worden in drie etappes vrijgegeven. Als eerste is het vanaf vandaag de beurt aan de Gouden Seizoenkaarthouders. Vanaf 12 januari aanstaande kunnen ook Uitkaarthouders een kaart aanschaffen voor de reis naar de Adelaarshorst. Op 19 januari worden de verkoopkanalen ook opengezet voor Club- en Seizoenkaarthouders.

Autocombikaarten kosten €17 per stuk en zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop. De prijs van een buscombikaart is €23. Ook deze kaarten zijn via deze kanalen beschikbaar.

De verkoop loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met 26 januari. FC Utrecht kan besluiten de verkoop eerder dicht te gooien in verband met het vullen van de bussen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht