Kaartverkoop FC Twente-uit begonnen

Kaartverkoop FC Twente-uit begonnen

Tickets verkrijgbaar voor Gouden Seizoenkaarthouders, Uitkaarthouders en Seizoenkaarthouders.

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Twente is vandaag voor Gouden Seizoenkaarthouders van start gegaan. Zaterdag begint ook voor Uitkaarthouders en Seizoenkaarthouders van FC Utrecht de kaartverkoop voor het uitduel met de Tukkers, dat op zondag 17 september om 14.30 uur begint in de Grolsch Veste. 
Autocombi

Tickets voor de autocombi zijn á 16,50 euro verkrijgbaar. Er is een beperkt aantal parkeerkaarten beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk FC Utrecht-supporters de partij kunnen bijwonen dus het verzoek om daar waar mogelijk te carpoolen.

Op de wedstrijddag kan tussen 12.45 en 13.15 uur worden omgewisseld bij Parkeerplaats Boermarke (Holten) langs de A1. Volg de route zoals die staat omschreven op de routebeschrijving die je ontvangt als je een ticket aanschaft.

Buscombi
Kaarten voor de buscombi kosten 34,50 euro per stuk.

Gefaseerd op gang
De kaartverkoop komt gefaseerd op gang. Als eerste krijgen Gouden Seizoenkaarthouders de kans een ticket te kopen. Vanaf zaterdag 9 september kunnen ook Uitkaarthouders en Seizoenkaarthouders een kaart aanschaffen voor het duel in Enschede. De kaartverkoop loopt zolang de voorraad strekt, en uiterlijk tot vrijdag 15 september, 15.00 uur.

Tickets online en in de FC Utrecht Fanshop
Kaarten zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht