Informatie losse kaarten en seizoenkaarten

Vanuit het hart, juist nu

Helaas hebben we het seizoen 2019/2020 niet kunnen afsluiten op de manier waarop wij dat voor ogen hadden. Daar balen we stevig van; natuurlijk doen we dat. Stadion Galgenwaard is een betoverende plek, maar van magie aan het Herculesplein is natuurlijk pas écht sprake als het publiek en de ploeg samen de strijd kunnen aangaan, elkaar tot grote hoogten stuwend.
 
We begrijpen dat jij ook baalt. Toch kun je ons, zelfs nu je niet fysiek van de partij kunt zijn, wel steunen! Door geen verdere actie te ondernemen zie je af van een tegemoetkoming en steun je FC Utrecht in deze zeer uitdagende periode.

Mocht je toch een tegemoetkoming willen voor de niet gespeelde wedstrijden van het seizoen 2019/2020 dan bieden we je, vanuit het hart, de volgende mogelijkheden aan:

Losse tickets
Ben je in het bezit van losse tickets voor een van de niet gespeelde vijf thuiswedstrijden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Optie 1: ik steun FC Utrecht
Hiervoor hoef je geen verdere stappen te ondernemen, ontvang je geen tegemoetkoming en steun je FC Utrecht in deze voor de club uitdagende en ingrijpende periode.

Optie 2: Omzetten huidige tickets 
Je wil je ticket voor het huidige seizoen omzetten naar een voucher* voor een thuiswedstrijd van FC Utrecht in het seizoen 2020/2021 of het seizoen 2021/2022. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan ontvang je in een later stadium via e-mail een voucher die je de komende twee seizoenen kunt gebruiken. Deze voucher is alleen geldig bij thuiswedstrijden van FC Utrecht in de Eredivisie, dus niet bij de play-offs of bekerduels in Stadion Galgenwaard.

Optie 3: Cupfighters t-shirt
Je ziet af van de voucher(s), maar ontvangt graag één FC Utrecht Cupfighters T-shirt ter tegemoetkoming van je gehele transactie. Let op: Het gaat hierbij om een gelimiteerde oplage. Zodra de shirts zijn vergeven, zal deze mogelijkheid van de website verdwijnen.


Galgenwaard8

Seizoenkaarten
Ben je in het bezit van een (Gouden) Seizoenkaart van FC Utrecht? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden via onderstaande button.

Optie 1: ik steun FC Utrecht
Hiervoor hoef je geen verdere stappen te ondernemen, ontvang je geen tegemoetkoming en steun je FC Utrecht in deze voor de club uitdagende en ingrijpende periode.

Optie 2: Kortingsvoucher voor seizoenkaart 2020/2021
Je maakt gebruik van de mogelijkheid om een kortingsvoucher te ontvangen voor een Seizoenkaart van FC Utrecht in het seizoen 2020/2021. Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan ontvang je in een later stadium via e-mail een kortingsvoucher van 15% die je bij aanschaf van je Seizoenkaart voor volgend seizoen kunt gebruiken. Let op: deze kortingsvoucher is alleen geldig op een Seizoenkaart voor het seizoen 2020/2021.

Optie 3: Cupfighters t-shirt
Je ziet af van de kortingsvoucher, maar ontvangt graag één FC Utrecht Cupfighters T-shirt ter tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden. Let op: Het gaat hierbij om een gelimiteerde oplage. Zodra de shirts zijn vergeven, zal deze mogelijkheid van de website verdwijnen.

Bron: FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht