Haller voorspelt transfergekte: ‘Dat hoort erbij"

Haller voorspelt transfergekte: ‘Dat hoort erbij"

Sébastien Haller leek zondag uit te groeien tot matchwinner tegen Feyenoord, maar zijn dubbelslag was niet genoeg voor de overwinning: 3-3. Niettemin voelde het goed voor de aanvaller van FC Utrecht om na vijf weken weer tot scoren te komen. Zijn doelpunten zullen ook opgevallen zijn in het buitenland; afgelopen zomer wees Haller een transfer nog af.
Clubs als Southampton, Sporting Portugal en AS Monaco werden in verband gebracht met de clubtopscorer van Utrecht. "Maar ik had nergens het goede gevoel. Er waren inderdaad wat gesprekken, maar ik ben vooralsnog op mijn plek en vertrek pas als ik zeker weet dat ik de juiste keuze maak", vertelt Haller in gesprek met NUsport. De 22-jarige spits verwacht ook in de winter weer de nodige beweging rond zijn persoon, al is het maar via de media.

"Natuurlijk gaat mijn naam weer veel in de media opduiken komende transferperiode. Maar dat hoort erbij, dat is het spelletje", geeft hij aan. Haller ziet het als compliment dat zijn naam aan meerdere clubs wordt gelinkt, maar benadrukt dat alleen Utrecht, zijn zaakwaarnemer en hijzelf zijn toekomstplannen kennen. "Wanneer het moment daar is om een stap hogerop te gaan, zullen we met clubs gaan praten. Maar dat zal in goed overleg met FC Utrecht gebeuren."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht