Haller na wondergoal: "Enige wat ik kon doen"

Haller na wondergoal: "Enige wat ik kon doen"

FC Utrecht heeft geen goed gevoel overgehouden aan de remise tegen ADO Den Haag (2-2), maar de goal van Sébastien Haller was wel een absoluut hoogtepunt.
De Franse spits tikte een kopbal van Rico Strieder met zijn knie omhoog, om met een atletisch hoogstandje de 1-0 op het bord te zetten. "Het was het enige wat ik kon doen", zei de doelpuntenmaker over zijn omhaal voor de camera van FOX Sports. "Maar ik ben teleurgesteld in het resultaat, want we willen zo hoog mogelijk eindigen. We moeten met een betere instelling het veld ingaan. We maakten veel fouten en er was geen focus. We hebben het aan onszelf te wijten."

"Na de 2-2 mag je zelfs de handjes dichtknijpen", meende Erik ten Hag, die zijn ploeg een riante voorsprong (2-0) zag weggeven. "Natuurlijk schiet je jezelf in de voet. Maar Den Haag heeft gewoon een uitstekende ploeg", relativeerde de trainer, die uiteraard een beetje troost vond in het kunststukje van Haller. "Geweldig, daarvoor kom je naar het stadion. Wat een supergoal. Dat bevestigt maar zijn onvoorstelbare talent."

Aanvoerder Willem Janssen sprak vooral van een vechtwedstrijd. "De hele partij hebben we niet echt heel goed voetbal laten zien. En ze overpowerden ons een beetje na rust, we kwamen er niet meer onderuit", merkte hij. "We moeten in dit soort wedstrijden, waarin tegenstanders zich aanpassen aan ons, een beter antwoord hebben. Dit mag je natuurlijk nooit weggeven."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht