"Haller mogelijke opvolger Djordjevic bij Lazio"

"Haller mogelijke opvolger Djordjevic bij Lazio"

Sébastien Haller bleef FC Utrecht afgelopen zomer verrassenderwijs trouw. Zijn toekomst blijft echter een veelbesproken onderwerp en zondag meldt de Corriere dello Sport dat een nieuwe gegadigde interesse heeft in de spits. Lazio zou de naam van Haller hebben genoteerd als mogelijke opvolger van Filip Djordjevic.
Dit weekend schreven diverse media dat Olympique Lyon vijf miljoen euro wil neertellen voor Djordjevic, die in Rome is gedaald in de pikorde. Mocht dat gebeuren, dan zou Lazio uitkomen in Utrecht. De Fransman maakte dit seizoen vijf doelpunten in twaalf wedstrijden in de Eredivisie. Zijn contract in de Galgenwaard loopt door tot medio 2019.

Lazio weet de weg naar Nederland de afgelopen jaren goed te vinden. De huidige nummer vier van Italië nam Stefan de Vrij in 2014 over van Feyenoord. Een jaar later kwam Wesley Hoedt over van AZ en verruilde Ricardo Kishna Ajax voor Lazio. Afgelopen zomer ontving Utrecht nog een bod van bijna twintig miljoen euro uit China op Haller, die een toekomst in het Aziatische land echter niet zag zitten.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht