Gouden Seizoenkaart breekt records

Gouden Seizoenkaart breekt records

De verkoop van Seizoenkaarten is nog in volle gang, maar nu al is een record geboekt. Er zijn voor het seizoen 2016/2017 meer Gouden Seizoenkaarten verkocht dan ooit eerder bij FC Utrecht. Ten opzichte van het afgelopen seizoen is het aantal al meer dan verdubbeld.
Een verklaring voor de forse stijging is er. Die schuilt in het grote aantal voordelen dat de Gouden Seizoenkaart biedt. Wie zo’n Gouden Seizoenkaart aanschaft, heeft namelijk niet alleen toegang tot alle Eredivisiethuisduels van FC Utrecht, maar kan ook alle thuispartijen van Jong FC Utrecht in de Jupiler League gratis bijwonen.

Een Gouden Seizoenkaart biedt bovendien gratis entree tot alle eventuele wedstrijden in de play-offs en met zo’n jaarkaart kun je alle eventuele bekerthuiswedstrijden tot en met de halve finale gratis bezoeken. Ook heb je als Gouden Seizoenkaarthouder voorrang bij de kaartverkoop voor uitwedstrijden en ontvang je 10 procent korting in de FC Utrecht Fanshop.

Een Gouden Seizoenkaart verlengen of bestellen kan via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Overstappen van een gewone naar een Gouden Seizoenkaart? Dat kan natuurlijk! Je leest er HIER meer over.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht