"Geen hap door m"n keel bij Huntelaar en Sneijder"

"Geen hap door m"n keel bij Huntelaar en Sneijder"

Timo Letschert ruilde Oranje deze week weer in voor zijn vertrouwde stekkie in de selectie van FC Utrecht. Om zich voor te bereiden op het subtopduel tegen Heracles van vanavond. Hij is een flinke ervaring rijker, maar nog zonder debuutminuten in het Nederlands elftal. ,,Ik voel me daardoor ook nog geen international.""
Op het kunstgras van VV De Meern voelde het weer vertrouwd voor Timo Letschert. Lekker tussen zijn Utrechtse makkers in na een week dat hij in een compleet andere wereld terecht kwam. ,,Dit voelt meer relaxt. Het deed me allemaal vorige week meer dan ik gedacht had. Vooral de eerste dag. Ik kwam aan, merkte hoe gespannen ik was. Je stapt uit de auto en de pers duikt op je. We gingen meteen lunchen, waar ik als nieuwkomer een speech moest doen. Over wie ik was en mijn carrière tot zover."" 

Toevallig zat hij aan een tafel met ervaren internationals als Wesley Sneijder, Ibrahim Afellay en Klaas-Jan Huntelaar. ,,Ik kreeg niet echt een hap door mijn keel. Was voortdurend bang iets om te stoten of zo. Normaal ben ik een heel nuchtere jongen, dus ik schrok er best wel even van.""

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht