"Geen crisis, dan is er een probleem bij Utrecht"

"Geen crisis, dan is er een probleem bij Utrecht"

FC Utrecht verloor vrijdag met 1-5 van FC Groningen en gaat donderdagavond proberen om zich in het bekerduel met FC Twente te herpakken. Trainer Erik ten Hag ontkent niet dat er een crisissfeer heerst in De Galgenwaard, want de Domstedelingen staan in de Eredivisie na zes speelronden op de teleurstellende zestiende plaats.
Lees meer op www.voetbalzone.nl
“Het zou niet goed zijn als er nu geen vorm van crisis was. Dan was er pas echt een probleem. Wij moeten nu in de vechtmodus staan. We zijn te passief geweest en hebben het over ons heen laten komen”, aldus Ten Hag in De Telegraaf. De trainer voegt eraan toe ‘stevige gesprekken’ te hebben gevoerd en dat hij het gevoel heeft dat zijn spelers de boodschap hebben begrepen. Ten Hag gaat er dan ook van uit dat de zeperd tegen Groningen ‘een incident’ was. 

Middenvelder Sofyan Amrabat noemt de situatie van FC Utrecht in gesprek met Voetbal International ‘ontzettend pijnlijk’. Hij deed in het duel met Groningen negentig minuten mee. “Iedereen doet zijn stinkende best, iedereen wil graag winnen. Dat is het allemaal niet (…) Hier komen we wel weer uit. We hebben een sterke selectie.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht