FC Utrecht-revelatie speculeert over vertrek: "Misschien tussenstop in Nederland"

FC Utrecht-revelatie speculeert over vertrek: "Misschien tussenstop in Nederland"

Hoewel Giovanni Troupée zijn verbintenis bij FC Utrecht vrijdag met vier jaar verlengde, wil dat niet zeggen dat de talentvolle rechtsback ook komend seizoen onder contract staat in stadion Galgenwaard. Een stap hogerop is mogelijk, vertelt hij voor de camera van RTV Utrecht. 
"Op dit moment heb ik verlengd bij Utrecht. Dat neemt niet weg dat als een club je wil hebben, dat alsnog kan. Dat is niet uitgesloten", aldus de negentienjarige vleugelverdediger. "Ik ben nu vooral blij met het verlengen van mijn contract."

Onder meer het Duitse Borussia Mönchengladbach én PSV zijn de afgelopen maanden gelinkt aan Troupée. "De stap naar het buitenland is natuurlijk vrij groot. Misschien dat ik een tussenstap kan maken richting de top van Nederland", zegt hij.

"Ik ben nog jong, dus ik kan in Nederland ook nog groeien. Wat er daarna gaat gebeuren of wat er nu gaat gebeuren, dat zien we allemaal wel." Troupée speelde tot op heden 39 competitieduels namens de winnaar van de play-offs. De rechtsback scoorde daarin vier keer. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht