FC Utrecht zet staf neer voor toekomst

FC Utrecht zet staf neer voor toekomst

De Jong en Van de Haar verlengen bij technische staf FC Utrecht, Verstappen en Van Gaal Appelhof aan begeleidingsstaf toegevoegd.


De contracten van de technische stafleden Jean-Paul de Jong en Hans van de Haar zijn verlengd. De overeenkomst met De Jong is met één seizoen verlengd, waardoor hij vastligt tot medio 2020. De verbintenis met Van de Haar is met twee jaargangen verlengd en zodoende is de assistent-oefenmeester uit Amersfoort nu tot medio 2019 aan de FC uit de Domstad verbonden.
 
Bovendien wordt de begeleidingsstaf van FC Utrecht van versterking voorzien. Sven Verstappen komt in dienst als inspanningsfysioloog. Verstappen komt over van Willem II en hij vervangt Pim Koolwijk, die besloten heeft een nieuwe uitdaging te zoeken. Koolwijk was sinds juli 2007 aan de Domstedelingen verbonden, eerst als freelancer en vanaf november 2008 in vaste dienst.                                                                                                                                                                          
Rainer van Gaal Appelhof, die in Leuven als bewegingswetenschapper is afgestudeerd, heeft voor twee seizoenen getekend als fysiek trainer. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht