FC Utrecht wint in Enschede van FC Twente: 1-2

Doelpunten van Sander van de Streek en Gyrano Kerk hebben FC Utrecht in Enschede een 1-2 uitzege op FC Twente bezorgd. De Tukkers stonden halverwege, voor 4.000 toeschouwers in De Grolsch Veste, met 1-0 voor door een goal van Danilo. Na de break lukte het FC Utrecht om de wedstrijd razendsnel te doen kantelen.
 
De bal valt voor de voeten van Gyrano Kerk. De aanvaller van FC Utrecht verschaft zichzelf een goede uitgangspositie en haalt uit. Raak! Het leer gaat in de verre hoek tegen de touwen, en daarmee is het de Domstedelingen gelukt om in een tijdsbestek van amper zes minuten de wedstrijd volledig op z’n kop te zetten in Enschede: 1-2.

Boussaid zet voor, Van de Streek rondt af
De eerste duit in het Utrechtse doelpuntenzakje doet clubtopscorer Sander van de Streek. Na een voorzet op maat van Othmane Boussaid krijgt hij de punt van zijn schoen tegen de bal, die in de verre hoek binnen ploft. De tweede minuut is dan amper vijf minuten bezig, en FC Utrecht is er al in geslaagd de in het eerste deel van de partij opgelopen schade te repareren: 1-1. Weer vijf minuten later is het dus weer raak en zorgt Kerk er met zijn zevende treffer van het seizoen voor dat het team dat in speelminuut 48 nog op achterstand staat, in speelminuut 55 de leiding in de wedstrijd heeft.

Lees hier het volledige wedstrijdverslag op fcutrecht.nl


Eredivisiebal 2020-21

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht