FC Utrecht - VVSB: kaartverkoop begint zaterdag

FC Utrecht - VVSB: kaartverkoop begint zaterdag

Voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht begint de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen VVSB aanstaande zaterdag. De meest trouwe supporters van de club krijgen vijf dagen exclusief de gelegenheid hun eigen plaats terug te kopen én extra tickets aan te schaffen voor de partij uit de halve finale van de KNVB Beker. Die begint op woensdag 2 maart om 20.45 uur in Stadion Galgenwaard.

 
Voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht zijn tickets voor het treffen met VVSB vanaf zaterdagmorgen 10.00 uur beschikbaar. Kaarten kunnen online en in de FC Utrecht Fanshop worden gekocht. Hulp nodig bij het online bestellen van kaarten of vragen over de kaartverkoop voor FC Utrecht - VVSB? Bel dan naar 030 – 888 5517 of kom langs in de FC Utrecht Fanshop.

Tickets voor FC Utrecht – VVSB kosten 10 euro per stuk voor jeugd tot achttien jaar en 65-plussers en 15 euro per stuk voor volwassenen.

Per Seizoenkaart kun je maximaal 6 losse kaarten kopen voor de wedstrijd tegen VVSB.

Vanaf donderdag 18 februari kunnen ook Clubkaarthouders van FC Utrecht tickets kopen voor de bekerwedstrijd tegen VVSB. Vanaf dat moment komen ook de niet-teruggekochte plekken van Seizoenkaarthouders beschikbaar voor de losse verkoop.

Met een Gouden Seizoenkaart van FC Utrecht heb je gratis toegang tot FC Utrecht - VVSB. Op de wedstrijddag fungeert je Gouden Seizoenkaart als toegangsbewijs.

Vak W gaat voor FC Utrecht-supporters niet in de verkoop en is na overleg met beide supportersverenigingen beschikbaar gesteld aan VVSB. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht