FC Utrecht verslaat Heracles in Galgenwaard: 2-0

FC Utrecht heeft Heracles Almelo verslagen. De Domstedelingen namen in een ijzig koud Stadion Galgenwaard vanaf het beginsignaal het initiatief, en behielden dat tot en met het laatste fluitsignaal. De oogst van dat veldoverwicht: een 2-0 overwinning.
 
Dat FC Utrecht de touwtjes in handen heeft in de match tegen Heracles Almelo, daarover bestaat geen twijfel. Maar toch, die 1-0 voorsprong; die is broos. Immers: één trefzekere tegenstoot van de zwart-witten op de toch lastig bespeelbare grasmat - een kwartier of drie voordat er wordt afgetrapt, is het veld nog bedekt onder een laag sneeuw van meerdere centimeters - en die leidende positie verdwijnt, om maar in de winterse sferen te blijven, als sfeer voor de zon. 

Dalmau verdubbelt de marge
Juist daarom is dat tweede doelpunt van de avond zo prettig. Adrián Dalmau maakt ‘m. De Spaanse spits staat precies op de juiste plek, nadat Janis Blaswich moet lossen na een poeier van Adam Maher vanuit een vrije trap. Een minuut of twintig voor tijd verdubbelt de aanvaller de marge: 2-0.

Lees hier het wedstrijdverslag op fcutrecht.nl


Ter Avest

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht