"FC Utrecht verrast en haalt verdedigende middenvelder op bij PEC Zwolle"

"FC Utrecht verrast en haalt verdedigende middenvelder op bij PEC Zwolle"

FC Utrecht werkt aan een opmerkelijke transfer binnen de Eredivisie. Wout Brama maakt in januari zo goed als zeker de overstap van PEC Zwolle naar de nummer zes van de Eredivisie maken.
Dat melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International. Utrecht is door de zware knieblessure van Rico Strieder op zoek naar een nieuwe verdedigende middenvelder en is in die zoektocht uitgekomen bij Brama. De routinier (28) ligt tot het einde van het seizoen vast bij PEC Zwolle.

Het AD meldt dat het om concrete belangstelling gaat, VI is een stuk stelliger. Brama vertrekt volgens het weekblad per 1 januari naar Utrecht en tekent voor anderhalf seizoen. Hij treft in de Domstad een oude bekende: trainer Erik ten Hag, met wie hij samenwerkte bij FC Twente.

Brama debuteerde in 2005 bij Twente en speelde in totaal negen seizoenen voor de club uit Enschede. In de zomer van 2014 streek hij neer bij PEC Zwolle. Dit seizoen speelde de controleur veertien competitieduels. Door het aanstaande vertrek van Brama krijgt Danny Holla een nieuw contract bij PEC.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht