FC Utrecht supporters en zakelijke bezoekers samen goed voor meer dan 10.000 seizoenkaarten.

FC Utrecht supporters en zakelijke bezoekers samen goed voor meer dan 10.000 seizoenkaarten.

Vanaf vanavond is het officieel: FC Utrecht heeft meer seizoenkaarten verkocht dan bij de start van competitie 2015/2016. Meer dan 8.630 supporters gaven inmiddels blijk van hun onvoorwaardelijke clubliefde en bezetten een tribuneplaats in Stadion Galgenwaar

In combinatie met het aantal zakelijke seizoenkaarten is Stadion Galgenwaard nu meer dan 10.000 voetbalfanaten rijk. Ook met dit totaalcijfer doet FC Utrecht het beter dan de afgelopen jaargang en wordt drie dagen voor de competitiestart de toon gezet voor een mooi seizoen.

Met een sterke stijging in het aantal seizoenkaarten de laatste week heeft het er zelfs alle schijn van dat de ploeg uit de Domstad terugkeert naar het niveau van drie seizoenen geleden. Vooral bij de supporters lijkt de weg naar boven ingezet en komen er nog elke dag tientallen bestellingen binnen.

Seizoenkaarthouders maken voor nog geen 12 euro per wedstrijd het seizoen mee en krijgen daarnaast extra voordeeltjes. Algemeen directeur Wilco van Schaik: “Het is fantastisch om te zien hoe iedereen zich weer achter FC Utrecht schaart. Daar willen wij de trouwe supporters ook dubbel en dwars voor belonen. Ook dit jaar hebben we mooie vriendenacties, waarbij seizoenkaarthouders een vriend mee naar het stadion kunnen nemen om van een heerlijke voetbalwedstrijd te genieten."

Twee keer mogen supporters een vriend uitnodigen voor Stadion Galgenwaard: de eerste keer zelfs gratis en wel tegen Sparta Rotterdam op 25 september. Houd de datum dus in de gaten, via de clubwebsite ontvang je daar snel meer informatie over!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht