FC Utrecht speelt in Stadion Galgenwaard tegen Espanyol

FC Utrecht speelt in Stadion Galgenwaard tegen Espanyol

FC Utrecht speelt vanavond (dinsdag) in Stadion Galgenwaard een vriendschappelijke wedstrijd tegen RCD Espanyol. Het treffen met de Spanjaarden begint om 19.45 uur. Tickets zijn verkrijgbaar bij de stadionkassa’s.
FC Utrecht - Espanyol geldt als de laatste test die de Utrechters in aanloop naar de start van de nieuwe competitie spelen op eigen veld. Helemaal de laatste oefengalop is het natuurlijk niet; dat is de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag in Berlijn tegen 1. FC Union Berlin.

Sterke opponent
Espanyol is een tegenstander van formaat. De ploeg is al vele tientallen jaren actief op het hoogste niveau van Spanje en bereikte twee keer de finale van de UEFA Cup/Europa League. Meer weten over de Spanjaarden? FCUtrecht.nl maakte een overzicht met daarin ELF FEITJES over de club uit Barcelona.

Tickets
Kaarten voor FC Utrecht – Espanyol kun je overdag aanschaffen in de FC Utrecht Fanshop en via internet. Vanavond kun je tickets kopen bij de stadionkassa’s. Je hebt voor het kopen van een kaartje geen Seizoen- of Clubkaart van FC Utrecht nodig. Er zijn kaarten verkrijgbaar voor de Noordtribune en de Bunnikside. Tickets kosten 10 euro voor volwassenen en zijn voor jeugd t/m 17 jaar alsmede 65-plussers verkrijgbaar á 5 euro.

Live verslag
Niet in Stadion Galgenwaard voor de wedstrijd FC Utrecht – Espanyol? FC Utrecht doet van de vriendschappelijke partij verslag via Twitter (@fcutrechtmatch) en Snapchat: fc_utrecht.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht