FC Utrecht slechts één Europese voorronde buiten de deur

FC Utrecht slechts één Europese voorronde buiten de deur

Uitwijk naar Waalwijk in verband met hosting WEURO 2017 in stadion Galgenwaard.

De eerste thuiswedstrijd van het Europese avontuur werkt FC Utrecht af in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De FC wijkt alleen voor deze voorronde uit naar het Brabantse stadion, omdat het eigen Stadion Galgenwaard niet beschikbaar is in verband met het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal (WEURO 2017). Als FC Utrecht de voorronde doorkomt, dan speelt FC Utrecht op 27 juli of 3 augustus gewoon weer in eigen huis. FC Utrecht heeft de afgelopen weken een en ander uitvoerig besproken met de KNVB en UEFA, die hierop hun akkoord hebben gegeven.
 
FC Utrecht speelt op 13 juli of op 20 juli in het Brabantse Waalwijk, afhankelijk van de loting die 19 juni plaatsvindt. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren: “Wij zijn de afgelopen maanden intensief bezig geweest met de gemeente Waalwijk en de organisatie van RKC om dit scenario uit te werken. Wij bedanken de Waalwijkers voor hun gastvrijheid en kijken er naar uit om daar over twee maanden te gast te zijn.”

FC Utrecht kwalificeerde zich zondag voor de Europa League door thuis na strafschoppen te winnen van AZ Alkmaar. De Utrechters maakten in Stadion Galgenwaard een 3-0 achterstand goed die het team had opgelopen in Alkmaar op Hemelvaartsdag.

Meer informatie over de uitwijk naar Waalwijk, alsmede details voor de ticketverkoop en vervoer, komt binnenkort beschikbaar op FCUtrecht.nl. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht