FC Utrecht komt er niet uit met basiskracht: "Het gaat hem niet worden"

FC Utrecht komt er niet uit met basiskracht: "Het gaat hem niet worden"

FC Utrecht moet vrezen voor een vertrek van Nacer Barazite. De zaakwaarnemer van de 26-jarige aanvaller erkent in gesprek met Voetbal International dat er vanuit Engeland interesse is voor zijn cliënt. Ook een transfer van Timo Letschert hangt in de lucht.

Barazite heeft al maanden een voorstel in beraad om zijn contract in Utrecht open te breken en met een aantal seizoenen te verlengen, weet VI. De oud-speler van onder meer Arsenal en NEC ligt nog vast tot medio 2017.

"Hij staat daar wel voor open. Maar Nacer wordt vrijdag 27 jaar, zijn beste jaren komen eraan en hij heeft een heel goed seizoen achter de rug", aldus Alexander Bursac. "Er is interesse vanuit de Premier League, wordt die concreet? Over enkele weken zal er meer duidelijk zijn."

De contractonderhandelingen met Letschert zijn gestaakt. Club en spelers komen er niet uit. "Het gaat hem niet worden. Nu bekijken we twee opties: óf weg óf blijven tegen dezelfde voorwaarden", meldt Dick van Burik, de belangenbehartiger van de stopper.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht