FC Utrecht kan rekenen op volgepakt stadion

FC Utrecht kan rekenen op volgepakt stadion

FC Utrecht speelt donderdag de return tegen Zenit Sint-Petersburg voor een groot publiek. De Russische club liet maandag weten dat er nog maar een gering aantal kaartjes beschikbaar is voor de terugwedstrijd in de play-off om een plek in het hoofdtoernooi om de Europa League. FC Utrecht verdedigt in Sint-Petersburg de prima uitgangspositie die het heeft verworven door de 1-0 thuiszege van vorige week. 
Het spiksplinternieuwe Zenit Stadion, dat eerder deze zomer tijdens de Confederations Cup in gebruik is genomen, heeft een capaciteit van ruim 66.000. Het uitvak zal niet vol zijn, want FC Utrecht wordt in Rusland gesteund door een afvaardiging van circa honderd supporters. De dure vliegtickets en de lastige procedure voor de aanvraag van een visum hebben de Utrechtse afvaardiging bescheiden gehouden. Vier FC Utrecht-fans hebben besloten de verre reis naar Sint-Petersburg met de auto te maken. 

De selectie van FC Utrecht heeft maandag vrij gekregen om energie bij te tanken voor de belangrijkste Europese week sinds jaren. Dinsdag wordt voor de laatste keer op Nederlandse bodem getraind voor het vertrek naar Rusland. Naar verwachting kunnen Yassin Ayoub, die afgelopen zondag tegen Willem II uitviel met enkelklachten, en Edson Braafheid, die dat duel miste door een lichte blessure, tijdig worden klaargestoomd voor de Europese kraker.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht