FC Utrecht jaagt op topscorer Jong PSV

Cyril Ngonge maakt mogelijk de overgang naar FC Utrecht. De twintigjarige aanvaller van Club Brugge die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Jong PSV, is een belangrijk transfertarget van de Domstedelingen. De eerste gesprekken hebben reeds plaatsgevonden.

De jonge buitenspeler, die het liefst vanaf de rechterkant opereert, heeft nog maar een eenjarig contract in België. Eerder lichtte PSV de optie in het contract van de aanvaller niet. Nu probeert FC Utrecht de Belgisch jeugdinternational opnieuw naar de Eredivisie te halen.


Vlag1

Ngonge speelde afgelopen seizoen 22 wedstrijden voor Jong PSV waarin hij zeven keer scoorde. Daarmee kroonde de Belg zich tot topscorer. De Eindhovense clubleiding besloot echter de koopoptie van 750 duizend euro niet te lichten. Hierdoor keert Ngonge in principe na de zomer terug naar België.
 
FC Utrecht heeft wel ruimte voor een versterking op de vleugels. Huurlingen Kristoffer Peterson en Issah Abass keren normaal gesproken niet meer terug naar Utrecht. Daarnaast houdt de club nog serieus rekening met een zomers vertrek van smaakmaker Gyrano Kerk. De rechtsbuiten was afgelopen seizoen goed voor tien doelpunten en acht assists. De Domstedelingen hebben al laten weten dat Kerk, die tot de zomer van 2023 vastligt, alleen voor de hoofdprijs Galgenwaard mag verlaten.
 
Bron: VI 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht