FC Utrecht houdt vakken leeg tegen Feyenoord

FC Utrecht houdt vakken leeg tegen Feyenoord

Om confrontaties tussen supporters te voorkomen bij de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord, blijven de tribune vakken aan weerszijden van het uitvak met 1100 fans van Feyenoord zondag leeg.
De vakken W en U dienen als bufferzone tussen de supporters van beide ploegen. Seizoenkaarthouders van deze tribune vakken worden voor deze gelegenheid naar een ander vak verplaatst.


Tegelijkertijd zijn de leiding van FC Utrecht en de politie alert op supporters van Feyenoord die ook kaarten hebben weten te bemachtigen voor vakken elders in het stadion. Feyenoord heeft fans in het hele land, die creatief zijn in het kopen van kaarten buiten de officiële verkoopkanalen om.


Hoewel er tussen FC Utrecht supporters en Feyenoord aanhang minder rivaliteit is dan tussen Utrecht en Ajax supporters, staat de confrontatie van aanstaande zondag onder druk. Tijdens en nade bekerfinale in april van dit jaar in de Kuip braken vechtpartijen uit tussen supporters van FC Utrecht en Feyenoord. Supporters van FC Utrecht zijn nog niet vergeten dat leden van de harde kern van Feyenoord plaats namen in de Utrechtse vakken om de confrontatie te zoeken.


FC Utrecht verwacht 20.000 toeschouwers in de Galgenwaard.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht