FC Utrecht hoopt op contractverlenging Barazite

FC Utrecht hoopt op contractverlenging Barazite

FC Utrecht heeft nog altijd goede hoop op een contractverlenging van Nacer Barazite. Het contract van de aanvallende middenvelder loopt komende zomer af en er is genoeg interesse in Barazite. 
Maandag won Utrecht een oefenduel met Volendam: het werd 0-3 in het voordeel van de club van Barazite. Na afloop gaf hij aan dat het nog alle kanten op kan, wat betreft zijn toekomst. "Ik heb onlangs een tweede gesprek gehad", zegt Barazite tegen de Telegraaf. Eerder werd al bekend dat er mogelijk interesse vanuit Turkije en Qatar is voor de smaakmaker van de Domstedelingen.

Voor Utrecht is het zaak om zo snel mogelijk een beslissing te nemen. Wanneer de club het risico neemt om hem niet te verkopen, zou Barazite komende zomer gratis de deur uit kunnen lopen wanneer hij besluit om niet bij te tekenen. "Ik neem in elk geval geen overhaaste beslissing", besluit Barazite. Dit seizoen is de "nummer tien" een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag. In de eerste seizoenshelft kwam hij dertien keer in actie in competitieverband.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht