FC Utrecht Fanzone: vertier bij De Kuip

FC Utrecht Fanzone: vertier bij De Kuip

FC Utrecht-supporters hoeven zich zondag rondom De Kuip in aanloop naar de KNVB Bekerfinale geen moment te vervelen. Er is een FC Utrecht Fanzone met optredens, vertier en natuurlijk ook food & drinks.
De FC Utrecht Fanzone bij De Kuip gaat zondag om 14.30 uur open. Dan start de dj zijn eerste plaat. Rond de klok van 15.00 uur volgt een welkomstwoord door de stadionspeaker en dan is het tijd voor het eerste optreden van de middag. Danny Temming betreedt als eerste Utrechtse artiest het podium.

Ronnie van Bemmel treedt vanaf 16.00 uur op en Rik Hoogland geeft vanaf 16.45 uur een optreden. Frank Verkooijen zingt van 17.00 tot 17.15 uur. Dan gaat de Fanzone sluiten. Tussen de optredens door draait een dj muziek.

In de FC Utrecht Fanzone zijn naast de nodige optredens ook attracties voor kinderen, zoals een springkussen en een voetbalsurvivalbaan. Daarnaast kun je er food & drinks kopen en staan er merchandisingkraampjes van FC Utrecht.

In de FC Utrecht Fanzone kun je consumptiemunten aanschaffen (á 2,70 euro) en die kun je met pin en contant geld afrekenen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht