"FC Utrecht blijft bezig en legt vierde versterking vast: Ten Hag-bekende tekent"

"FC Utrecht blijft bezig en legt vierde versterking vast: Ten Hag-bekende tekent"

FC Utrecht toont zich bijzonder daadkrachtig op de transfermarkt. Volgens De Stentor wordt Chris David de vierde zomerversterking van de Domstedelingen. 
David stapt transfervrij over naar FC Utrecht. De 24-jarige middenvelder had ook de mogelijkheid om langer bij Go Ahead Eagles te blijven, maar besloot zijn contract niet te verlengen. David is herstellende van een tweede kruisbandblessure en moet nog medisch gekeurd worden. Levert dat geen problemen op, dan tekent hij later deze week een contract in Utrecht.
Bij FC Utrecht komt David een oude bekende tegen. Met trainer Erik ten Hag werkte de middenvelder namelijk samen in de jeugdopleiding van FC Twente, waar Ten Hag destijds hoofd jeugdopleiding was. David heeft al anderhalf jaar geen officiële wedstrijd gespeeld, maar toch ziet de FC Utrecht-coach toekomst in de middenvelder, die nog korte tijd met Fulham in de Premier League speelde.

Voor FC Utrecht zou David alweer de vierde zomerversterking zijn. Eerder kwamen Cyriel Dessers (NAC Breda), Sander van de Streek (SC Cambuur) en de Deense reus Simon Makienok al naar de Domstad. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht