Erik ten Hag genomineerd voor Rinus Michels Award

Erik ten Hag genomineerd voor Rinus Michels Award

Trainer/coach Erik ten Hag van FC Utrecht is genomineerd voor de Rinus Michels Award. Die prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de Beste Trainer van de Eredivisie. Dat gebeurt tijdens het Trainerscongres, dat dit seizoen op vrijdag 6 mei is.

 
Naast Ten Hag zijn ook Frank de Boer (Ajax), Phillip Cocu (PSV), John Stegeman (Heracles Almelo) en Ron Jans (PEC Zwolle) genomineerd. Wie er wint, hangt af van het oordeel van hun collega’s. Zij zijn het namelijk die de winnaar kiezen.

De Rinus Michels Award wordt sinds 2004 uitgereikt en is achtereenvolgens gewonnen door Co Adriaanse, Guus Hiddink, nogmaals Guus Hiddink, Louis van Gaal, Fred Rutten, Louis van Gaal, Steve McClaren, Michel Preud’homme, Ronald Koeman, Frank de Boer, nogmaals Frank de Boer en Phillip Cocu.

Naast de Beste Trainer van de Eredivisie wordt er ook een award uitgereikt voor de Jeugdopleiding van het Jaar. Daarvoor is de opleiding van FC Utrecht genomineerd, evenals de academies van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Feyenoord (5), Ajax (3), PSV, FC Twente, Sparta Rotterdam en AZ (allen 1) wonnen die eretitel in het verleden.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht