Defensieve versterking: Robin van der Meer naar FC Utrecht

Defensieve versterking: Robin van der Meer naar FC Utrecht

Achterhoedespeler verbindt zich voor vier seizoenen aan club uit Domstad.

FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met Robin van der Meer. De verdediger (21) komt over van Go Ahead Eagles en heeft in de Domstad een contract voor vier seizoenen getekend.
Van der Meer genoot zijn jeugdopleiding bij ADO Den Haag, maar maakte bij Go Ahead Eagles zijn debuut in het betaald voetbal. De boomlange linksbenige verdediger speelde afgelopen seizoen een belangrijke rol bij de promotie naar de Eredivisie van de ploeg uit Deventer. De voormalig jeugdinternational kan op zowel de linkerflank als in het centrum van de defensie uit de voeten.

Technisch Manager Erik ten Hag is blij met de komst van Van der Meer naar FC Utrecht. “Robin is een speler die over de kwaliteiten beschikt die wij zoeken in het profiel van een verdediger. Hij is robuust, sterk in duels en snel. Bovendien heeft hij een sterke drang naar voren. Hij is op meerdere posities inzetbaar en heeft een enorm potentieel”, aldus Ten Hag. “Met de komst van Robin neemt het aantal keuzemogelijkheden in de laatste linie toe. Onze scouting heeft hem het afgelopen seizoen intensief gevolgd en in beeld gebracht. Wij verwachten dat hij zijn goede ontwikkeling voortzet en op korte termijn bijdraagt aan een succesvol FC Utrecht.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht