De nieuwe trots van FC Utrecht: "Tegenstanders worden helemaal gek van je"

De nieuwe trots van FC Utrecht: "Tegenstanders worden helemaal gek van je"

Giovanni Troupée en Sofyan Amrabat zijn momenteel de trots van FC Utrecht. De twee spelers komen uit de eigen opleiding en maken een stormachtige ontwikkeling door in de Domstad. Beide spelers blikken terug op hun eerste seizoenshelft.
"In je woonplaats hoor je er veel over en natuurlijk komt er veel op je af", aldus Troupée in gesprek met FOX Sports. "Je moet met meer druk om leren gaan. Ik denk dat ik agressief ben in de duels, maar wel op een goede manier. Ik hou mijn koppie erbij en maak geen domme overtredingen of deel ellebogen uit. Zo"n speler ben ik niet."

"Tegenstanders worden vaak helemaal gek van je. Ik ben namelijk moeilijk te verdedigen", vertelt Amrabat op zijn beurt. "Ik ga naar voren en kom terug en ben eigenlijk overal en nergens. Dat kost kracht, maar ik word wel met de week sterker. Het gaat voor mijn gevoel steeds beter. Wel sta ik nog op nul doelpunten, dus ik denk dat dat nog wel een aandachtspunt is. Een goede middenvelder moet vijf, zes doelpunten per seizoen maken."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht