Boymans voelt zich "beetje lullig": "Doe ik na elk doelpunt, want dan ben ik blij"

Boymans voelt zich "beetje lullig": "Doe ik na elk doelpunt, want dan ben ik blij"

FC Utrecht-spits Ruud Boymans was zondagmiddag de grote man tijdens het thuisduel met Willem II. Met twee goals bezorgde hij zijn werkgever hoogstpersoonlijk een 2-1 zege. Dat de spits uitgerekend tegen zijn oude club beslissend was, bezorgde hem een dubbel gevoel. 
Boymans speelde in het seizoen 2013/14 voor Willem II. Met de Tilburgse formatie werd hij kampioen van de Jupiler League. "Ik heb zo"n mooie periode gehad bij Willem II... Dat kampioenschap, mijn vele doelpunten, dat feest in de stad na de titel", vertelde hij na afloop aan het Brabants Dagblad. "En ik heb nog steeds goed contact met mensen binnen de club, maar ook met supporters."

Zijn eerste treffer in stadion Galgenwaard vierde hij uitbundig voor het uitvak. Daar voelde Boymans zich na afloop "een beetje lullig" over. "Ik juichte wel. Dat doe ik na elk doelpunt, want dan ben ik blij. Maar dat snapten de Willem II-supporters wel. Ik heb veel aan de club en aan hen te danken en andersom ook."

"Ik vond het dan ook prachtig dat ze me na afloop nog op een groot applaus trakteerden. Terwijl ik met mijn twee doelpunten Willem II toch die nederlaag heb toegebracht. De band tussen mij en Willem II zal altijd blijven bestaan", aldus de aanvaller. Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht