Boerenkoolavond: vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Wat is er beter dan onder het genot van goede muziek, lekker drankje en boerenkool bij te praten met al je collega’s bij FC Utrecht. De vrijwilligers werden gedurende deze avond in het zonnetje gezet. De spelers, technische staf, directieleden en kantoorpersoneel hielpen mee bij het uitserveren van de boerenkool. Het is de traditionele eindejaarsbijeenkomst van de FC uit de Domstad.


2018112Boerenkoolavond-17859

Emil Bergström loopt gefocust door Stadion Galgenwaard, met in zijn hand een dienblad met daarop 6 goed gevulde borden met boerenkool en rookworsten. Wie dit tafereel ziet herkent het gelijk; de boerenkoolavond van FC Utrecht. Spelers van het eerste elftal, technische staf en directieleden, iedereen draagt een rood schort en loopt van de ene zaal naar de ander. Even je dienblad opvullen, sjouwen naar de juiste eindbestemming en weer terug. De handen worden uit de mouwen gestoken.

De mensen die de boerenkool mochten ontvangen? Dat waren naast de vrijwilligers van FC Utrecht ook de spelers en stafleden van het eerste elftal en de beloftenploeg, de talenten uit de FC Utrecht Academie en de kantoormedewerkers van de Eredivisieclub. Samen beleefden zij een gezellig avond. Niet iedereen ging met lege handen naar huis. Sponsoren ASR, Napoleon Grills, Renewd, Maison van den Boer, Eye Hotel Utrecht, Broodje Ben, HiKOKI, Interim2Day, W3 Wijnen, Café Friends en Tele2 stelden een aantal mooie prijzen beschikbaar die werden geloot onder de aanwezige gasten. 

Bron: FC Utrecht

sc Heerenveen - FC Utrecht

Zo 16-12-2018 - 12:15 uur
Stadion sc Heerenveen

sc Heerenveen
FC Utrecht

FC Utrecht - Ajax
Zondag 23 december 2018 - 12:15 uur

AZ - FC Utrecht
Zaterdag 19 januari 2019 - 18:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht