Bestel nu jouw halve seizoenkaart!

Bestel nu jouw halve seizoenkaart!

Maak de ontknoping mee, ben bij alle Eredivisiethuiswedstrijden van de tweede seizoenshelft!

Ja hoor! Hij is er: de FC Utrecht Halve Seizoenkaart! Met dat pasje op zak maak je de ontknoping mee van dit Eredivisieseizoen en kun je alle competitiethuiswedstrijden van de tweede helft van deze jaargang bezoeken; te beginnen met de kraker tegen Ajax op zondag 22 januari!
De Halve Seizoenkaart is hét ticket voor de ontknoping van dit Eredivisieseizoen. Zet de ploeg van Erik ten Hag de stijgende lijn door? Blijven de spitsen scoren? Draait het middenvelder ook na de winterbreak als een tierelier? En die ijzersterke laatste linie, houdt die ook na het kerstreces stand? Als Halve Seizoenkaarthouder maak je het mee!


Een bijkomend voordeel van een Halve Seizoenkaart? Met zo’n pasje kun je voor de wedstrijden van FC Utrecht ook extra kaarten kopen. Wil je dus eens met vrienden naar één van de partijen in Stadion Galgenwaard? Dan kan dat!

Meer informatie over de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht kun je HIER vinden. De Halve Seizoenkaart kun je via INTERNET aanschaffen, maar ook bestellen in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdingang van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt er terecht met je vragen over de Halve Seizoenkaart, al kun je die natuurlijk óók gewoon telefonisch stellen. We zijn bereikbaar via 030 - 888 55 00.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht