Beloften strijden in Galgenwaard om de titel

Beloften strijden in Galgenwaard om de titel

Jong FC Utrecht strijdt vanavond in Stadion Galgenwaard om de titel in de Beloftencompetitie. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk neemt het op tegen Jong FC Volendam. De aftrap van de allesbeslissende partij is om 18.30 uur.
Directe concurrent Jong AZ werd afgelopen week door Jong FC Utrecht afgetroefd. In het AFAS Stadion gingen de Utrechtse talenten met 0-2 winnen dankzij doelpunten van Giovanni Troupée en Karim Loukili. Na die overwinning weet de ploeg van oefenmeester Pronk wat het te doen staat tegen Jong FC Volendam: één punt is voldoende voor het pakken van de titel in de Beloftencompetitie.

Jupiler League-ticket
Aan dat kampioenschap kleefden in het verleden weinig verdere voordelen, maar dat is dit seizoen heel anders. Lukt het Jong FC Utrecht om kampioen te worden, dan promoveert de ploeg naar de Jupiler League. Slechts één team kan na dit seizoen vanuit de Beloftencompetitie de stap naar die competitie maken.

Pole position
Jong FC Utrecht staat op pole position, zogezegd. Maar de laatste race is nog niet gereden. Jong FC Volendam is een taaie tegenstander. Al werd die eerder dit seizoen wél met 1-3 verslagen door de Utrechters.

Praktische informatie
De wedstrijd Jong FC Utrecht - Jong FC Volendam begint in Stadion Galgenwaard vanavond (maandag) om 18.30 uur. De entree is gratis. De poorten gaan om 17.30 uur open. De Noordtribune is open en toegankelijk via Ingang Vak G. De Bunnikside is open en toegankelijk via het supportershome, dat ook open is. Cateringpunten zijn open en je kunt met je FC Utrecht Betaalkaart afrekenen. Parkeren kan op P1 en is gratis tot 23.00 uur. Niet op de tribune vanavond? Volg dan via Twitter live het verslag!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht