Bekerwedstrijd: meer dan 20.000 kaarten verkocht

Bekerwedstrijd: meer dan 20.000 kaarten verkocht
De barrière van 20.000 verkochte kaarten voor de bekerwedstrijd FC Utrecht – VVSB werd vanmorgen geslecht. In de online ticketshop werd de twintigduizendste kaart aangeschaft en de teller loopt gestaag verder op.  

Een uitverkocht Stadion Galgenwaard op woensdag 2 maart, als FC Utrecht en VVSB strijden om een plek in de finale van de KNVB Beker, is alles behalve ondenkbaar.  

“Het enthousiasme in de provincie is groot”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht, doelend op de grote animo voor het bekertreffen met de Topklasser uit Noordwijkerhout. “Onze Seizoenkaarthouders maakten massaal gebruik van de geboden kans als eerste kaarten aan te schaffen en ook de Clubkaarthouders weten, zowel online als fysiek, de weg naar FC Utrecht vanuit alle hoeken van de provincie te vinden. Daar zijn we blij mee en trots op.”  

Nog geen kaartje voor FC Utrecht – VVSB? Wees er dan snel bij! Schaf je kaarten ONLINE aan of in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.   

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht