Bednarek op proef in Denemarken

Bednarek op proef in Denemarken

Filip Bednarek, vorig seizoen reservedoelman bij FC Utrecht, is op dit moment op proef bij het Deense Silkeborg IF. Daar probeert de Poolse goalie, die op dit moment clubloos is, een nieuw contract af te dwingen.
Dit meldt Voetbal International op haar website. De 23-jarige doelman maakte vorige zomer de transfervrije overstap van FC Twente naar de Domstad om te fungeren als stand-in van Robbin Ruiter. Nadat Ruiter aan zijn hand geblesseerd raakte keepte Bednarek aan het einde van het seizoen nog een aantal wedstrijden voor Utrecht. Hierin liet de doelman echter een allesbehalve goede indruk achter. Onder ander in de bekerfinale tegen Feyenoord (2-1 verlies) was de doelman ongelukkig met een eigen doelpunt.

Toch wilde Erik ten Hag verder met de keeper, maar geld om Bednarek langer vast te leggen was er niet in Utrecht, waardoor de keeper noodgedwongen moest vertrekken uit Utrecht. Bednarek verscheen nog wel op het trainingsveld van zijn voormalige werkgever om zijn conditie op peil te houden.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht