Barazite staat voor vertrek bij FC Utrecht

Barazite staat voor vertrek bij FC Utrecht

Na Ruud Boymans is de kans groot dat ook Nacer Barazite vertrekt bij FC Utrecht. Voor de 26-jarige aanvallende middenvelder is concrete belangstelling vanuit Turkije en het Midden-Oosten, waar zijn zaakwaarnemer Alexander Bursac donderdag naartoe gaat om te praten met geïnteresseerde clubs.
Al Shabab uit Dubai, waar Ruud Boymans komend seizoen voor veel geld gaat spelen, zou een van de gegadigden zijn. Dat is de nieuwe werkgever van trainer Fred Rutten, terwijl Eric Viscaal technisch directeur is van de ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Met welke clubs Barazite en Bursac praten, willen ze niet zeggen. Maar de kans dat hij weggaat is groter dan dat hij blijft. "Alleen als FC Utrecht en Nacer onder goede voorwaarden akkoord geven, anders zal hij zich voor honderd procent inzetten voor Utrecht", aldus Bursac.

Barazite kwam twee jaar geleden naar FC Utrecht en heeft nog een verbintenis tot medio 2017. Hij was lange tijd in gesprek over contractverlenging, maar daar is het niet van gekomen. Dat komt door de financiële situatie van Utrecht. De club moet spelers verkopen om uit de dieprode cijfers te komen. Eerder speelde Barazite in het buitenland bij AS Monaco, Austria Wien, Derby County en (als jeugdspeler) bij Arsenal.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht