Achtbaan van emoties voor Boymans: "Hij had een speciaal woordje voor me"

Achtbaan van emoties voor Boymans: "Hij had een speciaal woordje voor me"

Ruim een jaar was-ie uit de roulatie met diverse blessures: FC Utrecht-spits Ruud Boymans. Sinds zijn rentree in december 2015 scoort de targetman aan de lopende band. Tien Eredivisie-duels leverden acht treffers op. 
Op de website van zijn management Soccer Vision blikt Boymans (26) nog één keer terug op misschien wel het moeilijkste jaar uit zijn carrière. In december 2014 raakte de voormalig speler van onder meer AZ en Willem II geblesseerd aan zijn enkel. Een jaar later maakte hij tegen AZ zijn rentree. "Als invaller maakte ik gelijk een mooie en ook belangrijke goal. Dat was fantastisch. De reacties van de trainer en mijn teamgenoten deden me heel goed; ze waren ontzettend blij voor mij", vertelt hij.

"Als ik op de club kwam was ik vaak chagrijnig, daarom was het extra mooi dat de spelers me na die goal zo om de nek vlogen. Na afloop had Ten Hag nog een speciaal woordje voor me. Dat zijn mooie dingen", vervolgt Boymans. 

"In die blessureperiode heb ik echt wel momenten gehad dat ik het niet meer zag zitten en bang was dat het niet meer goed zou komen. Maar ik ben sportman en dan strijd je tot het uiterste om terug te komen. Toen het weer zover was heb ik wel angst gehad, je gaat je ook afvragen of je het nog wel kunt. Maar dat gevoel is heel snel weg gegaan. Dat ik meteen weer ging scoren, heeft daar natuurlijk bij geholpen."

 

 


Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht