Lees alles over de historie van de beruchte supportersgroep uit Utrecht, de Bunnikside.

De rebellen van Bunnikside - BoekShop

De rebellen van de Bunnikside

Utrecht, daar waar het begonnen is.

De Bunnikside, de eerste beruchte harde kern van Nederland. Al vijftig jaar een gesloten wereld, maar de schrijvers van het boek weten door te dringen tot het hart van de Utrechtse kern. Alle generaties vertellen eenmalig openhartig over hun ervaringen met rauwe, gewelddadige, emotionele en humoristische verhalen als gevolg.

De rebellen van Bunnikside - BoekShop

Bestellen

De rebellen van de Bunnikside


Mike Vermeulen, Remco Kraak, Danny van der Linden


De Bunnikside, de eerste beruchte harde kern van Nederland. Al vijftig jaar een gesloten wereld, maar de schrijvers van het boek weten door te dringen tot het hart van de Utrechtse kern.

Alle generaties vertellen openhartig over hun ervaringen met rauwe, gewelddadige, emotionele en humoristische verhalen als gevolg.

Behalve de Utrechters zelf, vertellen ook (voormalig) leden van de North-Side van Den Haag en de F-Side van Ajax over hun ervaring met de Bunnikside.

Daarnaast komen er (oud-)voorzitters, (oud-)veiligheidscoördinatoren, (oud-)spelers van FC Utrecht en verschillende scheids- en grensrechters aan het woord.

Het is het complete verhaal van verschillende kanten belicht. Waarbij de één, een glimlach op het gezicht wordt getoverd, draait bij de ander de maag om. Het is veel meer dan voetbal en geweld!

Een collectorsitem met zoveel unieke verhalen.

‘Utrecht Hooligans Forever.’

Voor bestelling vanuit buiten Nederland neem dan contact op met info@derebellenvandebunnikside.nl voor meer informatie


Betaal makkelijk en veilig met iDeal.


De rebellen van Bunnikside - BoekShop